Resultaten

Onderstaande foto’s zijn van veranderingen in het lichaam voor en na de moxa-behandeling.

In feite verschijnen de symptomen op onderstaande afbeeldingen in het dagelijks leven zelden op het oppervlak van het lichaam.

De meest voorkomende symptomen zijn langdurige vermoeidheid, slapeloosheid, oedeem, menopauze, nachtelijk zweten of pijn in een bepaald lichaamsdeel. Er zijn ook mensen die geen symptomen hebben, maar verschillende kleuren op de huid van het gezicht of de oren kunnen vertonen. Ook kan er kleurverschil zijn op de tong en handen en lichaam in een vroeg stadium.

Ongeacht welke symptomen er aan de oppervlakte van het lichaam verschijnen of welk ongemak er ook in het lichaam is, we beginnen te met herstel vanuit de binnenkant van het lichaam.

Symptomen van slapeloosheid; de oorzaken van slapeloosheid zijn bijvoorbeeld voor elke persoon verschillend. Alleen door de oorzaak van slapeloosheid te achterhalen kunnen we de problemen die slapeloosheid veroorzaakt volledig oplossen.

 


Deze klant had bijna vijf jaar ontstekingen in haar vingers. Na een aantal behandelingen is het resultaat zichtbaar: geen ontstekingen meer!
De kleur is weer normaal.

Na jarenlang ontstoken tenen te hebben gehad (gele en rode kleur), nu weer een gezonde kleur.

Deze klant had sinds haar jeugd last van gespleten nagels en zij was altijd moe.
Na een aantal behandelingen groeien haar nagels weer zonder spleten en zij is niet meer moe!

Na 32 jaar last te hebben gehad van eczeem is deze mevrouw genezen. Links vóór de behandeling en rechts na 4 behandelingen.

Deze mevrouw had last van eczeem. Links: na 1 behandeling, rechts na 4 behandelingen.


Heftige reactie na een injectie in Spanje. Links: voor de behandeling trok de spier samen en was er een verharding en kon de klant niet lopen, zitten of slapen. Rechts: na 10 dagen ( 6 behandelingen)


Eén been van deze klant was langer door scheefstand. Links: voor de behandeling. Rechts: na 1 behandeling.


Oedeem. Linkerfoto en midden: voor de behandeling. Rechts: na 3 behandelingen.

 

Het been van deze man was zwart, de kuit heel hard, had bijna geen bloedsomloop en er was gevaar voor amputatie. Links: voor de behandeling. Midden: Tijdens de behandeling na een paar weken. Rechts: Na een paar maanden. De kuit is weer soepel en zacht, de bloedstroom is weer op gang en het been is minder donker. Gevaar voor amputatie is geweken.

 

Deze voet was dik na een verstuiking bij tennisspelen. Er zat ook een ontsteking. Links voor de behandeling. Rechts: resultaat na 2 behandelingen.

 

Deze voet was gevoelloos en dik. Resultaat na één behandeling.

 

Vocht in de voet. Resultaat na één behandeling.

 


De nagels hebben schimmel en laten los. Klant heeft er al zeer lang last van. Het lichaam is gezonder geworden door een aantal Moxa behandelingen.

 


Behandeling tegen huidkanker. Resultaat na 2 behandelingen.