Resultaten

Onderstaande foto’s zijn van veranderingen in het lichaam voor en na de moxa-behandeling.

In feite verschijnen de symptomen op onderstaande afbeeldingen in het dagelijks leven zelden op het oppervlak van het lichaam.

De meest voorkomende symptomen zijn langdurige vermoeidheid, slapeloosheid, oedeem, menopauze, nachtelijk zweten of pijn in een bepaald lichaamsdeel. Er zijn ook mensen die geen symptomen hebben, maar verschillende kleuren op de huid van het gezicht of de oren kunnen vertonen. Ook kan er kleurverschil zijn op de tong en handen en lichaam in een vroeg stadium.

Ongeacht welke symptomen er aan de oppervlakte van het lichaam verschijnen of welk ongemak er ook in het lichaam is, we beginnen te met herstel vanuit de binnenkant van het lichaam.

Symptomen van slapeloosheid; de oorzaken van slapeloosheid zijn bijvoorbeeld voor elke persoon verschillend. Alleen door de oorzaak van slapeloosheid te achterhalen kunnen we de problemen die slapeloosheid veroorzaakt volledig oplossen.

 

Vergelijk onderstaande foto’s:

 

Deze klant heeft al bijna 20 jaar reumatoïde artritis. Zowel haar polsen als haar ellebogen zijn misvormd en haar linkerelleboog is ernstiger. Ze kan haar arm niet strekken en ze heeft pijn. Ze heeft meestal haar rechterhand nodig om zich aan te kleden. ….Na een periode van behandeling kan haar arm pijnloos worden gestrekt en normaal worden gebruikt.
Tegelijkertijd is ook haar pols zeer goed hersteld. Zoals te zien is op de foto is deze bijna weer normaal.

Deze eerste foto laat het verschil zien tussen haar voorhoofd en haar gezicht. Haar hele gezicht is erg wit, zonder enige roze en gezonde huidskleur.
Nu ze gezond is na de behandeling, heeft haar gezicht weer een gezonde en normale huidskleur.

Op de eerste foto is te zien dat de kleur van de handen van deze klant niet normaal is, vooral de vingers zijn pijnlijk en rood. Na fysiotherapie zijn de vingers niet meer ontstoken en pijnlijk en hebben de handen weer de normale kleur gekregen.

Na jarenlang ontstoken tenen te hebben gehad (gele en rode kleur), nu weer een gezonde kleur.

Veertig jaar geleden vertelden artsen aan deze klant dat schade aan de voorkant van de nagel tot nagelscheuren kan leiden en dat er geen manier is om dit te elimineren. Symptomen verschijnen niet alleen op de nagels. Verder had zij fysieke symptomen: het lichaam verkeert al tientallen jaren in een zeer, zeer vermoeide toestand. Nu is door de behandeling de toestand van het hele lichaam verbeterd en zijn allerlei lichamelijke ongemakken en vermoeidheid verdwenen. Na 40 jaar zijn de nagels normaal gaan groeien en zijn er bijna geen scheuren meer in de nagels. Zij heeft geen manicure meer nodig.

Na 32 jaar last te hebben gehad van eczeem is deze mevrouw genezen. Links vóór de behandeling en rechts na 4 behandelingen.

Deze mevrouw had last van eczeem. Links: na 1 behandeling, rechts na 4 behandelingen.


Heftige reactie na een injectie in Spanje. Links: voor de behandeling trok de spier samen en was er een verharding en kon de klant niet lopen, zitten of slapen. Rechts: na 10 dagen ( 6 behandelingen)


Eén been van deze klant was langer door scheefstand. Links: voor de behandeling. Rechts: na 1 behandeling.


Oedeem. Linkerfoto en midden: voor de behandeling. Rechts: na 3 behandelingen.

 

Het been van deze man was zwart, de kuit heel hard, had bijna geen bloedsomloop en er was gevaar voor amputatie. Links: voor de behandeling. Midden: Tijdens de behandeling na een paar weken. Rechts: Na een paar maanden. De kuit is weer soepel en zacht, de bloedstroom is weer op gang en het been is minder donker. Gevaar voor amputatie is geweken.

 

Deze voet was dik na een verstuiking bij tennisspelen. Er zat ook een ontsteking. Links voor de behandeling. Rechts: resultaat na 2 behandelingen.

 

Deze voet was gevoelloos en dik. Resultaat na één behandeling.

 

Vocht in de voet. Resultaat na één behandeling.

 


De nagels hebben schimmel en laten los. Klant heeft er al zeer lang last van. Het lichaam is gezonder geworden door een aantal Moxa behandelingen.

 


Behandeling huidkanker op de neus. Na 2 behandelingen was de huidkanker genezen!