Immuniteit

Immuniteit is een krachtige verdedigingslinie die het lichaam beschermt tegen virale infecties en bacteriën. Als blijkt dat virussen en bacteriën zijn binnengedrongen, zal het immuunsysteem ze de eerste tijd snel herkennen en op tijd vernietigen. Het immuunsysteem is als een machtig leger, klaar om je lichaam te beschermen tegen agressie van buitenaf. Een vaccin is een speciaal antilichaam, dat het immuunsysteem stimuleert om samen het virus uit te schakelen, het kan een speciale soldaat worden genoemd. Ze vullen elkaar aan.

De immuniteit neemt langzaam af, ongeveer vanaf de leeftijd van 25 jaar, het vermogen om virussen te voorkomen zal afnemen. Het is dan gemakkelijker om besmet te raken met verschillende virussen en bacteriën.

Als u de volgende symptomen heeft, kom dan snel in actie om uw immuniteit te verbeteren. Veel voorkomende klachten van een lage immuniteit zijn bijvoorbeeld: frequente vermoeidheid en verkoudheid, slapeloosheid, eczeem, langzaam genezende wonden, maag- en darmproblemen, vatbaarheid voor infectieziekten.

Wanneer de immuniteit van uw lichaam in balans is, bent u beter beschermd tegen virussen en bacteriën en zal u minder snel ziek worden.
En ook als je besmet wordt met een virus, is de situatie over het algemeen niet ernstig.
Als u uw eigen immuniteit wilt verbeteren is het belangrijk om te bewegen en gezond te eten. Maar dit alleen is niet genoeg.
Uw lichaam heeft ook regelmatig onderhoud nodig. Hiervoor moet u de juiste methode kiezen.

Hoe uw immuniteit te verbeteren

We behandelen uw lichaam eerst om een ‘yin en yang’ balans te verkrijgen. Daarna geven we een puur natuurlijke behandeling om de kou en vochtigheid uit het lichaam te verwijderen en de meridianen van het lichaam te openen, waardoor u meer energie krijgt. Vervolgens geven we een puur natuurlijke behandeling om de immuniteit te activeren, zodat het aantal witte bloedcellen in het menselijke lichaam het fagocytische vermogen (het vermogen om ziekteverwekkers in te sluiten en af te breken) aanzienlijk kan verhogen. Afvalstoffen worden hiermee ook verwijderd.

Wees zuinig op uw eigen gezondheid en maak uw lichaam weer sterk en gezond.