Klanten vertellen


Jeanette:

Ik ben heel tevreden, mijn arm doet geen pijn meer!

Den Haag, 8 september 2023


Iris:

Lieve Lin Yan,
Wat ben jij een warme, lieve en geduldige vrouw. Je begrijpt mijn problemen en stelt mij gerust. “het komt goed” is een gevleugeld woord voor jou! Mijn opvliegers (nu al bijna 5 jaar) zijn bijna weg. Fantastisch! Mijn oververmoeidheid is bijna helemaal weg. Ik heb weer energie om het huishouden echt te doen. Eergisteren heb ik na 2 jaar al mijn gordijnen (eindelijk) gewassen. Zo fijn! En ik kook weer in plaats van alleen opwarmen. Ik gun iedereen om met jou kennis te maken. Je bent fantastisch!! Zo blij met jou!

Den Haag, juli 2023


Martine:

Door de behandelingen van Lin Yan, eind november vorig jaar, kon ik stoppen met de pil. Op mijn leeftijd van 51 jaar wilde ik graag stoppen. En nu ben ik weer regelmatig ongesteld zonder al teveel pijn. Mijn lijf stroomt weer! Dat is erg fijn en voelt erg goed!

Den Haag, 24 juli 2023


Kristel:

Vanaf mijn 10de jaar heb ik gespleten nagels. De dokter zei dat het een beschadiging was, die niet meer weg zou gaan. Nu ben ik 50 en tijdens Lin Yan haar behandelingen voor mijn moeheid, zijn mijn nagels ook normaal gaan groeien en ben ik van mijn moeheid af! Helemaal geweldig!

Den Haag, 10 juli 2023


J van Vark:

In het verleden heb ik zonneschade opgelopen door overmatige blootstelling aan de zon. Ik kreeg rode vlekken op het neusbeen en aan de zijkant van de neus. De huisarts heeft mij verwezen naar de dermatoloog in het ziekenhuis en deze heeft het onderzocht. De dokter vertelde mij dat de vlekjes op de neus huidkanker was. Daarna ben ik naar Lin Yan gegaan, welke mij heeft behandeld met Moxa. Na 2x een behandeling te hebben gehad van Lin Yan zag ik een verbetering. Daarna weer terug in het ziekenhuis, de dokter was tevreden met de genezing, geen huidkanker meer!

Sinds ik onder behandeling ben, heb ik gedurende de afgelopen jaren geen last meer gehad van griep. In vroegere jaren had ik 2x per jaar griep. Ik had veel last van koude voeten en droeg sokken in bed. Dat is nu over. Zij heeft de bloeddoorstroming geactiveerd. Veel klachten die ik in de afgelopen jaren heb gehad zijn door Lin Yan opgelost.

Verder voel ik mij gezond en geniet van het leven. Ik wil Lin Yan bedanken voor al het goede werk en techniek wat ze heeft geleverd.

Den Haag, 10 januari 2023


Carla:

Mijn dochter had weken last van hoofdpijn en nadat we bij Lin Yan zijn geweest was hoor hoofdpijn weg. Tevens was de menstruatiepijn  veel minder dan voorheen.

Den Haag, 21 april 2023


Katy:

Ik had rode zwellingen op mijn vingers en rode vlekken onder enkele nagels. Dit waren ontstekingen, mogelijk was er een verband met stress/boosheid. Al na de eerste twee behandelingen was er een duidelijke verbetering en inmiddels zijn alle ontstekingen weg.
Een onverwacht, maar heel welkom neveneffect is, dat de spataders op mijn onderbenen nog nauwelijks te zien zijn.
*****
Den Haag, april 2023


Betti:

Ik had een probleem met mijn lever en Lin Yan heeft mij geholpen. Nu werkt mijn lever weer goed.

Den Haag, april 2023


Saskia:

Onder behandeling bij Lin Yan heb ik WONDEREN ervaren; zelfs de schimmel waar ik al sinds jaar en dag last heb, heeft zij in één behandeling weggekregen. De moeheid die ik al jaren meezeul is verdwenen, ik slaap als een roos en sta iedere ochtend gezond op. Ik wandel en fiets als een jonge meid en dat terwijl ik bijna 66- lentes tel. Ik lijk nb wel 18 , ik voel mij in ieder geval wel zo! 5 gouden sterren voor Lin Yan!

Den Haag, maart 2023


Daisy:

Ik ben sinds een paar weken onder behandeling bij Lin Yan voor vermoeidheidsklachten en reumatische klachten. Na de eerste behandeling met Moxa voelde ik al verschil. De klachten nemen werkelijk af. Ik heb er veel baat bij. Het is een bijzondere ervaring. Familieleden ga nu ook.

Den Haag, februari 2023


Mevrouw Vonk:

Ik had veel last van mijn knie. Ik ben naar Lin Yan gegaan en zij gaf aan dat het probleem niet mijn knie was, maar dat de oorzaak inwendig was. Door haar moxa-behandeling wordt de pijn minder en blijft het hopelijk helemaal weg. Niet met een injectie, niet met pillen maar met een natuurlijke behandeling!

Den Haag, 15 februari 2023


Maria:

Lin Yan is een deskundig en oprecht betrokken persoon en zorgverlener met het hart op de juiste plaats. Ze doet alles wat in haar vermogen ligt om de natuurlijke balans en gezondheid van mensen zo goed mogelijk te helpen herstellen. De behandelingen van Lin Yan helpen mij erg om het littekenweefsel van de vele operaties na een ongeluk te verminderen, minder hevige pijn te ervaren en makkelijker te kunnen bewegen. Al na een paar behandelingen voel ik mij beter en meer ontspannen in mijn lichaam.

En dat op een natuurlijke manier zonder allerlei bijwerkingen. Ontzettend bedankt Lin Yan!”

Den Haag, februari 2023


Ingrid:

Sinds ik bij Lin Yan onder behandeling ben voel ik mij een stuk beter. Ik ben veel minder moe en mijn bloeddruk is gedaald. En ik heb weer meer energie. Verder had ik veel last van mijn schouders en nek, dat is ook hersteld.

Den Haag, februari 2023


Kristel:

Lieve Lin Yan, wat ben ik blij dat ik je gevonden heb. Ik had allemaal vage klachten en was moe. Elke keer als ik bij je vandaan kom, heb ik steeds meer energie, ik kom weer tot leven! Pijn bij het zitten heb ik ook niet meer :-). Ik ben je heel dankbaar. P.S. ik had ook een krakende neus en ook deze is gelukkig weg.

Den Haag, 13 december 2022


Diana:

Sinds ik bij Lin onder behandeling ben, slaap ik weer door. Ik werd elke nacht wakker om 2-3 uur en kon daarna niet meer inslapen, met moeheid tot gevolg. Nu lukt het gelukkig wel weer.

Den Haag, 25 november 2022


Martine:

Ik had last van hoofdpijn en lage weerstand. De behandelingen met moxa door Lin Yan doen me erg goed! Al lang veel gedaan om de zeurende druk in mijn hoofd, wat zich in oorpijn, verstopte holtes, druk op mijn kaken en een “band om mijn voorhoofd” uitte, te behandelen. Ik loop hier al meer dan 30 jaar mee rond. En mijn hoofd stond altijd een beetje los van de rest van mijn lijf. Na de tweede en zeker de derde behandeling is mijn hoofd weer van mij. Mijn energieniveau was erg laag en ik heb veel vertrouwen in Lin Yan en haar verdere behandelingen om mijn weerstand te vergroten. Nu al, naast de moeheid die de behandeling oproept (dit duurt 3, 4 dagen), heb ik al veel meer energie en vol me lichter en blij! Nu heb ik meer smaak en kan meer ruiken!

Den Haag, 15 augustus 2022


Leonie:

Ik was heel moe. Na een afspraak bij Lin Yan voelde ik mij niet meer moe en zag ik er beter uit. Mijn ogen voelen ontspannender. Ik had ook al jaren pijn in mijn schouder en na 1 behandeling was de pijn weg. Een bijzondere ervaring!

Den Haag, 7 januari 2020


Gerda:

Ik moest twee jaar lang 4x per nacht uit bed om te poepen. Nu na 3 behandelingen bij Lin Yan hoef ik nog maar 2x overdags.

Dank je wel Lin Yan!

Den Haag, 2 januari 2020


 Gabriella:

Voor de behandelingen met Moxa bij Lin Yan had ik al jaren last van nachtelijk plassen en moest 2-3 keer naar de wc gaan. Daarom was ik de hele dag moe en slaperig. Na mijn eerste behandeling bij Lin Yan kon ik eindelijk slapen tijdens de nacht, zonder wakker te moeten worden. Ik kan nu niet alleen goed slapen, maar ik voel me ook beter wat betreft mijn algemene gezondheid: ik heb meer energie, kracht, rust en balans binnengekregen. Ik kan de behandelingen van Lin Yan aanbevelen omdat ze ervaren is en zeer professioneel de technieken uitvoert, met heel goede resultaten.

Den Haag, 4 december 2019


De weg van de Heldin. Verhaal van een tevreden klant uit Den Haag:

Er was eens meisje dat werd geboren in een heel ver land.
De naam die haar ouders haar gaven was Lin Yan.
Al heel jong zag ze om haar heen vele mensen lijden.
Op een nacht had zij een vreemde droom.
ze was ergens in een land dat zij niet kende.
Ook in dat vlakke land, heel dicht bij de zee, zag ze mensen die veel pijn hadden.
Toen ze daar zo liep, kwam er een vrouw naar haar toe, en zei tegen haar:
HELP MIJ! Lin Yan schrok verschrikt wakker.
De Jaren gingen voorbij, maar haar droom bleef nog zo helder als glas in haar verbeelding.
De roep werd steeds sterker en op een dag kuste ze haar familie en ging op weg, de wijde wereld in.
Het werd een lange reis met vele beproevingen. Moedig vervolgde zij steeds weer haar weg.
Door haar kracht om mensen in dat verre land te willen genezen, bereikte zij uiteindelijk haar doel.
De genezen mensen, dragen haar nu op handen.
En hebben haar uitgeroepen tot de
“ONGELOOFLIJKE GENEZERES!’

En ze leefden nog Lang en Gelukkig.

Den Haag, 22/9/2018


Careen Chia

Ik had heel veel rugpijn, vanuit mijn heupen naar mijn benen. Hierdoor kon ik slecht slapen. Na een paar behandelingen was de pijn helemaal weg.
Nu slaap ik heel goed en ben zeer tevreden.

Den Haag, april 2018


Fatima en dochter Inês

Mijn moeder heeft een waslijst aan ziektes: baarmoeder- eierstok- en beginstadium leverkanker en bovenop dit alles ook nog een hersenbloeding, waarbij ze eenzijdig verlamd is en haar spraak is weggevallen. Sinds mijn moeder bij Lin Yan komt slaapt zijn veel beter. Na elke behandeling gaat het lopen beter. Haar rechterarm die door de verlamming verkrampt is, voelt op veel dagen ontspannen aan, wat ook te zien is. Ik als dochter ben erg sceptisch, maar als ik zie wat mijn moeder voelt en ervaart, is het zeker de moeite waard.

Den Haag, februari 2018


G. Ling

Ik kom bij Lin Yan voor eczeem. Het resultaat is er goed: geen jeuk meer! Rode plekken zijn aanzienlijk minder!! Nu wordt de behandeling verder voortgezet.

Den Haag, februari 2018


Linglan Lian, 22 jaar – preventieve behandeling

Subghealth, easily tired, hands and feet are cold, headache.
Now my body is warm, my energy level is increased, my headache is much better.
After therapy, I realised I wasn’t healthy enough before. Now I look forward to more surprisingly changes,

Den Haag, februari 2018


Antoine (27 jaar)

Op aanraden van een vriend van mij ben ik hier terecht gekomen. In eerste instantie kwam ik voor mijn schouder. Na het zien van mijn tong zag Lin Yan direct dat mijn lichaam zo zwak was. 

Dagelijks voelde ik me zo slecht dat zelf werken moeilijk was. Het mooie was dat ik kwam voor schouderklachten, maar dat Lin Yan direct aanvoelde dat er veel meer achter zat.

Na meerdere behandelingen was al snel een enorm verschil te voelen. Vele klachten als slecht slapen, vermoeidheid en spierspanning waren gelijk verdwenen. Nu blijf ik iedere week nog terugkomen om mijn lichaam verder aan te sterken.

Het klinkt allemaal erg mooi om waar te zijn, mijn tip voor de mensen die twijfelen:

Maak een afspraak en geef jezelf het cadeau om weer te stralen.

Den Haag, oktober 2018


S.R.
Afgelopen 15 jaar heb ik last gehad van mijn onderrug en hamstring na een hernia operatie. Na een behandeling van Lin Yan kon ik voor het eerst sinds 15 jaar mijn tenen aanraken. Daarnaast had ik erg last van mijn darmen en extreme vermoeidheid. We zijn nog niet klaar, maar ik merk dat mijn darmen zijn geslonken en ik dunner ben rond mijn middel/buik en dat ik nu al veel meer energie heb. Ik blijf zeker terugkomen. 
Bedankt voor je hulp Lin Yan!

Leidschendam, december 2018.


Wunnee
Sinds 3 jaar heb ik last van mijn schouder, heel veel pijn. Mijn arm kon ik niet omhoog doen. Na een behandeling van Lin Yan ging het direct veel beter! Ik kan nu weer zelf mijn haar doen en gewoon alles doen.

Den Haag, december 2018.


Ingrid 
Ik ben zo blij met de behandeling van Lin Yan. Ik geloofde er niet in. Mijn schoondochter gaf mij een verrassingsbon. Zij werkt zelf als psychologe en ze was ervan overtuigd dat de behandeling mij goed zou doen. Dat was het zeker voor mij. Ik ben reumatisch en heb schildklierklachten. Ik heb een operatie gehad, zonder succes. 15 jaar lang heb ik alles geprobeerd, maar mijn klachten werden erger. Nu, na 15 jaar, kan ik eindelijk zeggen dat de behandeling van Lin Yan aanslaat. Mijn lichaam reageert er heel goed op. Dat had ik niet gedacht. Ik ben heel blij en vind het een toptechniek wat zij toepast! Voordat ik bij Lin Yan kwam had ik bloed laten prikken. Intussen had Lin Yan al gezien dat ik maag- en leverproblemen en hartklachten had. Achteraf is dat ook uit het bloedonderzoek gekomen.

Den Haag, september 2018.


Tika
Ik ben Tika en ben 24 jaar. Het laatste jaar was ik heel erg benauwd, had dunne ontlasting en had heel erg last van mijn buik en maag. Ik ben een aantal keren bij de dokter geweest. De dokter kon mij niet helpen, ik ben zelfs in het ziekenhuis geweest, maar ze konden niks vinden. Mijn klachten bleven aanhouden. Ik heb van alles geprobeerd. Mijn oma heeft mij bij Lin Yan gebracht voor behandelingen en sindsdien voel ik mij veel beter. Ik kan weer van alles doen! Ik ben zo blij met Lin Yan, ze is heel erg lief! Ze is bekwaam en weet waar ze het over heeft.

Den Haag, augustus 2018.


Fred
Lin Yan heeft mijn linkerbeen gered. Vanaf de knie kwam niet voldoende bloed naar beneden. Mijn kuit was hard als steen. Ik ben nu blij en tevreden en wil dat Lin Yan mij verder behandelt.

Den Haag, augustus 2018.


Isabelle
Ik had eczeem aan de binnenkant van mijn handen. Na 2 behandelingen bij Lin Yan was het bijna weg. Ik ben daar heel blij mee. Lin Yan is een bijzonder goede natuurlijke therapeut.

Den Haag, augustus 2018.


Suze
Ik ben zo blij dat ik Lin Yan heb gevonden door de folders in mijn bus. Mijn lichaam is zwak door Vitiligo, Sjögren, Glaucoom en voetpijn. Ik had alles al geprobeerd: fysio, oefeningen, etc. De dokter zei dat het artritis was bij mijn voet.
Mijn vraag was om aan mijn voet te werken, omdat ik er al 1,5 jaar mee liep en niets had geholpen. Steeds was de pijn gebleven. Lin Yan werkte aan mijn voet. Ze zei: “Je voet is goed, dat is het probleem niet. Het is je lever.” En in twee keer was mijn voet over! Dat is ongelofelljk, dat het heel ergens anders zat. Ik ben heel gelukkig dat ik bij Lin Yan in zulke goede handen ben. Lin Yan is wonderbaarlijk en ik wil dat ze verder aan mijn andere klachten gaat werken.
Inmiddels is mijn huid zachter en de kleur is veranderd, mijn chronische blaasontsteking is verbeterd, ik voel mij fitter en heb meer energie. Mijn spastische darmen zijn ook veel beter.
Conclusie: doorgaan zodat het nog beter gaat!

Mijn specialist zei dat ik grote darmen had. Zelfs een klysma hielp niet. Na de behandeling van Lin Yan zijn nu mijn darmen leeg en voel ik meer energie! Mijn huid is nu ook zachter!

Den Haag, augustus 2018.


Guus
Klacht: Parkinson, onrustig slapen, moeilijk  praten en moeilijk traplopen.
Ben zeer tevreden met de behandeling door Lin Yan. Kijk keer op keer uit naar de vervolging ervan. Niet alleen zakelijk, maar ook de positieve houding en kennis en kunde. Zeer positieve instelling!
Het resultaat: ik heb nu een goede nachtrust, het autorijden is stabiel en zelfs in de avond gaat het zonder problemen, ik kan duidelijker praten, ik kan duidelijker converseren in een groep.
Na behandeling van Lin Yan is het nu mogelijk een maand lang van vakantie in Thailand te genieten, zonder klachten, zelfs bij reizen in het binnenland. Ik ben zo blij te ervaren dat ik zo sterk geworden ben en wil graag de behandeling door Lin Yan voortzetten.

Na een half jaar behandeling kan ik samen met een vriend weer naar de sportschool! Ook het trillen van de handen is gestopt na de behandeling!

Den Haag, december 2018.


José
Via mijn buurvrouw kwam ik bij Lin Yan vanwege erge hoofdpijnklachten. Dagelijks paracetamol en dat al 35 jaar. Na 4 behandelingen van 1,5 uur gebruik ik helemaal geen medicijnen meer. Ik ben er heel blij mee!

Den Haag, juni 2018.


Ruby
Door mijn probleem met mijn schildklier, kreeg ik last van mijn ogen. Na een paar behandelingen met Moxa zijn mijn ogen veel beter en is mijn energie ook veel sterker!

Den Haag, juni 2018.


Jan van Vark
Met deze wil ik mijn complimenten geven aan mevrouw Lin Yan. Ik had moeilijkheden met nachtelijk plassen, vroeger moest ik 4 à 5x ’s nachts plassen. Ook had ik last van een goedaardige vergroting van de prostaat. Met medicijngebruik op advies van de huisarts werd dit 3x per ’s nachts. Had ook problemen met boodschappen doen, ik moest dan weer op tijd thuis zijn. Nu, na behandelingen met moxa, ben ik gestopt met medicijnen en hoef ’s nachts niet meer uit bed om te plassen. Ik kan nu ook langer buiten zijn voor boodschappen.
Ik ben nu heel tevreden!

Den Haag, maart 2018.


Mijn behandelingen bij Ln Yan hebben tot nu toe goede resultaten opgeleverd. Van de trombosedienst moet ik nu elke 6 weken terugkomen voor onderzoek. Vroeger was dat om de 2 weken. De dokter heeft mij gevraagd welke medicijnen ik gebruik. Ik gebruik geen andere medicijnen, maar dit komt door de behandelingen bij Lin Yan. Alle voorgaande klachten die ik had, zijn allemaal over. Op mijn leeftijd van 81 jaar kan ik zeggen dat ik mij helemaal gezond voel. Ik geniet van alle dagen en ga regelmatig naar de sportschool.
Voor dat alles mijn dank aan Lin Yan.

Den Haag, februari 2019.


Mevrouw M. uit Voorburg: 
Na de enkele behandelingen kan ik lezen zonder bril, is de pijn in de rug en knieën verdwenen. Ook ben ik van mijn onrustige benen verlost. Ik ben minder moe omdat ik meer nachtrust heb, ik hoef ’s nachts nog maar 1x naar het toilet. Kortom: ik heb veel baat bij de behandelingen van Lin Yan! Echt een aanrader!

Den Haag, september 2017.


Peter van Dijk uit Den Haag: 

Pijnlijke voet na val van dak 16 jaar geleden. Na een operatie van bijna 6 uur vertelde mijn chirurg dat ik waarschijnlijk nooit meer zou kunnen lopen. Ik heb 16 jaar veel pijn gehad en vele dokters en fysiotherapeuten gehad, zonder verbetering. Ik heb op internet gezocht wie mij zou kunnen helpen en ik kwam de website van Lin Yan tegen. Ik besloot een paar behandelingen te proberen. Voordat ik aan deze behandelingen begon, liep ik behoorlijk mank (16 jaar). Na een paar behandelingen was er behoorlijke verbetering. Toen ik bij min vader was voor een bezoek en hij achter mij liep, riep hij: “Hé Peter, wat is er met jou gebeurd. Je loopt weer heel normaal!!” Vroeger heb ik hier alleen maar van kunnen dromen, nu is het geen droom meer, maar ik loop weer als een normaal mens.
Lin Yan hanteert een hele goede techniek!!!

Den Haag, 1 juni 2017.


Mevrouw F. Bakridi uit Almere:

± 2 jaar geleden ben ik gevallen van de trap. Scheur aan de rechter enkel. Na 1 jaar kreeg ik heel veel last van mijn linker ondervoet. Ik behandeling geweest bij de fysiotherapie, maar geen resultaat. Veel pijn. Ik woon in Almere. Door mijn collega ben ik doorverwezen naar Lin Yan. Inmiddels ben ik goed geholpen door haar. Kan goed slapen. Pijn in de heupen is ook weg. Rechtervoet is ook goed. Ik ben heel blij met Lin Yan. Topwerk! Zij heeft heel veel ervaring en weet precies waar de pijn zit.

Almere, 19 mei 2017


Victoire

Ik ben een vrouw van 84 en mijn klachten zijn:
1. Incontinentie
2. Slapeloosheid, bloedarmoede
3. Duizeligheid en evenwichtsstoornissen
4. Geheugenverlies

Door een folder van Lin Yan in de brievenbus ben ik bij haar gekomen omdat de reguliere artsen weinig voor mij konden doen. Ze heeft mij in elk geval van mijn slapeloosheid afgeholpen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik ben pas 3 maanden bij haar in behandeling en ik heb goede hoop dat de andere klachten ook door haar kunnen worden verholpen.

Succes Lin Yan!

Ik ben nog wat vergeten: mijn mond rook in het begin niet goed, maar na een paar behandelingen was het over Ongelooflijk!


M.M.M. Voorburg
Secretaresse
Klachten: Knieën doen pijn, vermoeidheid, rugpijn en moeheid in de benen
Na fysio oefeningen erger geworden

Via vrienden ben ik aan het adres van Mw. Lin Yan gekomen.
Ik had erg veel pijn aan beide knieën en rug.
Ik kon niet langer dan 5 minuten achter elkaar lopen en kon geen trappen meer lopen. Slapen ging ook niet meer. Om de 10 minuten wakker worden van de pijn om een andere houding aan te nemen.
Ik kon niet meer. Ik was bang dat ik invalide zou worden.
Na de eerste afspraak met Mw. Lin Yan was er al een uitstekend resultaat.
Nu, na verschillende behandelingen, heb ik geen pijn meer. Ik kan één uur achter elkaar lopen zonder een probleem en rustig slapen.

Het is een wonder. Ik kan er zelf niet helemaal bij maar het is een realiteit: IK HEB GEEN PIJN MEER !!!

Ik ben Mw. Lin Yan heel erg dankbaar


Els S., Schiedam
Gepensioneerd verpleegkundige
Klachten: moe, bleek wit gezicht, schouders stijve spieren
Operatie 1978 eileiders
Operatie 1982 eileiders
Wat depressief
2016 door emotieschok (liefdesverdriet) hartritmestoring, is nu goed. Cardioloog is tevreden

Door de behandelingen van Lin Yan voel ik me steeds beter, psychisch, lichamelijk
Ben veel vrolijker, blij, open ben veel meer mijzelf geworden. Mijn wervelkolom was eerst stijf, is nu veel soepeler en geen pijn meer. Mijn lijf heb ik weer terug, ben slanker geworden.
Het is een prettige en fijne behandeling, het doet me goed en ga er wel mee door om mij nog beter te voelen en zonder medicijnen.
Dank je wel Lin


H. B., Den Haag
Kwaliteitsmedewerker / Laborant
Klachten: vermoeidheid, koortslip, 3 jaar last van mijn heupen, somberheid, geen energie
Koortslip

En ik 28 jaar, ik had veel klachten van vermoeidheid en van mijn bekken. Na een aantal behandelingen gaat het beter en kan ik er weer tegenaan. Me onderrug en heupen heb ik bijna geen last van meer. Daarnaast is het rustgevend en even een uurtje voor mezelf


Audrey Misran, Nieuwegein
Postmedewerkster
Klachten:rugklachten en vermoeidheid
Veel vermoeidheid en lichamelijke klachten

Ben bij Lin Yang geweest en ik heb heel veel bewondering en vooral respect. Pijnen in mijn onderrug gelijk weg en nu nog bezig en ik voel me veel fitter en ontspannender.

Dank je wel Lin Yan!!


G. E. van Dinter
Sinds 3 keer behandeling, enorm vooruit gegaan met een blessure vanaf 8 maart 2016. Ik ben heel erg blij dat ik door Lin / Yen zo goed resultaat heb geboekt. Na de fysiotherapie van ruim een jaar, heb ik bij Lin / Yen 3 behandelingen gehad. Het gaat steeds beter. Kan heel goed lopen.


Mw. T.H. Tran, Leidschendam
Boekhoudster
Klachten:Nek, schouder, rug, erfelijk cholesterol

Ik heb klacht bij mijn nek en mijn links hand.
’s Avonds of ’s ochtends zijn mijn vingers gefourmeerd
Na 2 behandelingen met Lin, worden mijn vingers minder gefourmeerd, ik kan mijn links arm bewegen en makkelijk optillen.
Volgens haar heb ik nog de probleem over mijn links oor en ze later voor mij ook behandelt om beter zijn.
Lin Yan zegt dat klopt ’t mijn oor heel jaren met probleem gehad.


Annette Hoogendam: Als je in het onderwijs werkt zoals ik en je bent 60+, heb je van al die snotterende kinderen minstens twee keer in het jaar een flinke verkoudheid te pakken. Maar sinds ik bij Lin Yan een Chinese preventieve behandeling volg, blijven de verkoudheden weg. Met een wekelijkse behandeling merk ik dat mijn afweersysteem sterker wordt. Ik ga er zeker mee door want ik beschouw het als een investering in mijn gezondheid! 


Mevrouw Janssen: Sinds mijn behandeling bij Lin Yan is mijn oedeem in mijn benen een heel stuk verminderd en ook mijn energie komt langzaam terug. Ik ben heel blij met Lin Yan. Zij geeft mij weer goeie voeten, zodat ik weer beter kan lopen.


Jan van V. te Voorburg: De brochure die ik in mijn brievenbus vond en waarin Mevr. Lin Yan uitleg geeft over haar studie Chinese Geneeskunde, gaf mij aanleiding om haar praktijk te bezoeken, sinds April, 2016, om de volgende redenen;
 
1) Heb een goedaardige vergroting van de prostaat, waardoor veelvuldig nachtelijk plassen, is verminderd tot 1 x ’s nachts.
Gestopt met inname medicijnen voor deze wegens Moxa behandeling
2) De bloedcirculatie is verbeterd, waardoor geen jeuk meer aan beide onderbenen, vanwege te hoge bloedsuikerspiegel, door Moxa behandeling.
3) Gebruik minder bloedverdunners (trombose dienst) , vanwege betere bloedcirculatie, door Moxa en cupping behandeling.
4) Geen last meer van slapeloosheid.
5) Heb meer energie gekregen, door al deze behandelingen.
6) Vanwege betere bloed circulatie, s’nachts geen koude voeten (geen sokken meer).

Ik kan u van harte een bezoek aan Mevr. Lin Yan aanbevelen, mocht u zelf een of meerdere bovenstaande klachten hebben.M.:
 Door een folder in de brievenbus ben ik bij LinYan terecht gekomen.

Las deze en dacht gelijk dit is wat voor mij ondanks dat ik bijna alle therapheuten etc al heb afgelopen.Heb last van vele allergieën en intoleranties en daarnaast heb ik cystenieren en in de lever. waar ik veel klachten van heb, pijn met slapen, futloos etc.
Nu inmiddels 4 x voor behandeling geweest, cupping, moxa, guisha. LinYan geeft de behandeling die op dat moment goed voor je is. Als je innerlijk niet goed is, zie je dan aan de buitenkant. Dit kan ik zeker beamen. Nu na 4 behandelingen heb ik meer energie, mijn gezicht ziet er beter uit en voel me beter. Ze kan niet toveren maar zeker de klachten verminderen en misschien uiteindelijk zelfs verhelpen.


Ingrid Görlitz: Ik ging voor een schoonheidsbehandeling naar Lin Yan. Na een korte intake vroeg zij mij of ze mijn tong kon zien. Uiteraard! Lin Yan constateerde dat mijn energie-peil heel laag was. Zij adviseerde mij eerst te zorgen dat mijn lichaam in balans is en dan komt de rest vanzelf. Immers; schoonheid komt van binnen uit. Zo gezegd, zo gedaan. Lin Yan begon met de Moxa therapie en constateerde dat ik ook pijn aan mijn heupen zou moeten hebben, hetgeen helemaal klopte. Ik drink daar medicatie voor. Vervolgens kreeg ik een combinatie van Cupping met Moxa-behandeling. Alles geheel op natuurlijke basis therapie. Het is ongelooflijk, maar na de behandeling was ik moe en heb thuis goed geslapen. Vervolgens de hele week geen last gehad van mijn heupen en ik voelde mij een stuk energieker. De tweede behandeling heb ik inmiddels gehad en ik ben super tevreden met de MOXA in combi met de Cupping. Het is echt een aanrader voor een ieder; je moet het zelf ervaren. Dankjewel Lin Yan! 


Mevrouw Jansen: Al jaren heb ik last van een veel te hoge bloeddruk, ik gebruikte medicijnen hier tegen maar dat hielp niet echt adequaat Nadat ik een tip had gekregen van een kennis heb ik contact gezocht met Lin Yan zij heeft mij fantastisch geholpen en na een paar behandelingen was mijn bloeddruk sinds jaren weer stabiel.
Ik wilde het niet geloven maar het is waar de therapieën van Lin yan zijn echt uniek ik bewonder haar techniek van therapie!


Dhr. Bijl: Volg nu 5 weken deze therapy. Heb sinds 2004 tot 2016 nooit een dag zonder pijn gehad .Altijd zwaar medicijn pijnstillers gebruikt tegen mijn nek hernia en van zware pijn op de slaap . Fysio/manuale en vormen die op deze therapy lijken hebben bijna niets op geleverd. Nu na 5 weken therapy bij Lin Yan voel ik mij stukken beter en heb bijna geen last en pijn meer. Kan deze therapy zeer aanbevelen. Alles is op natuurlijke wijze en geen manipulatie van wervels.Er wordt met deze therapy gekeken naar het hele lichaam.Diverse vormen van Lin Yan therapy worden uitgevoerd om het lichaam weer in goede conditie te krijgen.


Eric: Ik ben heel blij met de behandeling. Ik had een dikke knie. De zwelling ging maar niet weg. Nadat ik bij Lin Yan ben geweest is de zwelling helemaal weg. Ik heb ook geen pijn meer. Lin Yan is erg professioneel. Ze verstaat haar vak perfect. Ik ben zo blij met Lin Yan.


Corry:  Lin Yan is deskundig in Chinese Geneeskunde. Doordat ik niet meer goed kon lopen en alles heb doorstaan, de orthopeed en de fysio,niks hielp maar ik had zoveel pijn kon snachts niet slapen was aan huis gekluisterd ben toen bij Lin Yan terecht gekomen en na 2 behandelingen kon ik weer wandelen en geen pijn meer en snachts kan ik weer slapen zonder pijn.


Annette Verhoeven: Al geruime tijd was ik op zoek naar een professional om preventief aan mijn gezondheid te werken. Inmiddels maak ik gebruik van de expertise van Lin Yan en ben zeer tevreden. De Chinese geneeswijze die zij toepast is volledig op maat en heeft merkbaar resultaat. Zo heb ik deze winter voor het eerst sinds jaren niet te kampen met griep of verkoudheden. Dank je Lin Yan!


Mevrouw Ronde: Sinds enige weken kom ik bij Lin Yan. Zij helpt mij om mij energieker te voelen. Fantastisch hoe zij werkt. Zij masseert met grote betrokkenheid en weet waar ze mee bezig is. Zeer professioneel in een harmonisch prettige omgeving. Een aanrader voor iedereen die zich beter in zijn of haar lichaam wil voelen.


Ellen Greeve: Al jaren tob ik met lage rug- en nekklachten, allerlei behandelingen geprobeerd, nooit met het gewenste resultaat. Nu ben ik bij Lin Yan onder behandeling en vaar daar zeer wel bij. Zij heeft Moxa- en Cupping behandelingen uitgevoerd, daarna ook nog medische Tuina therapie.

Ik kan haar behandelingen aanbevelen, zij werkt zeer professioneel en beheerst de verschillende technieken. Ze is heel goed in diagnoses stellen, hierbij kijkt ze naar het gezicht, de tong of voelt de pols. Nadat ze dit bij mij gedaan had kon ze me precies vertellen waar ik last van had, ik stond er versteld van dat het precies klopte met mijn klachten.


G. Nijboer: Ik ben pas bij Lin Yan geweest voor een behandeling. Ik had last van moeheid en nekklachten. Ze heeft mij een moxa- en een cupping behandeling gegeven. Ze kon gelijk zien wat het probleem was met mijn lichaam. Mijn milt was zwak bijvoorbeeld. Ze is echt een specialist in chinese geneeswijzen. De behandeling was heerlijk relaxed en de behandelkamer is supernetjes. Daarna voelde ik mij een stuk beter. Zeker een aanrader!