Methoden

Er bestaat een natuurlijke warmtetherapie die al duizenden jaren bestaat. Het lichaam ontvangt de warmte, die tijdens de behandeling wordt afgegeven via de natuurlijke drukpunten die het lichaam bezit. Deze warmte helpt de interne organen te activeren en uw lichaam te reguleren. De therapie helpt mee om uw gezondheid te herstellen, om verschillende ziektes te voorkomen en het afvalproces in uw lichaam te reguleren. Het kan zelfs helpen u er beter uit te laten zien, vaak jonger dan uw leeftijdsgenoten.

Dit klinkt misschien als een droom of sprookje, maar dat is het niet. Tijdens het gehele behandelingsproces kun je ontspannen, jezelf onderdompelen in de behandeling en genieten van elke minuut zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Bij deze behandeling, die volledig op natuurlijke basis is, worden geen medicinale ingrediënten gebruikt en de behandeling heeft geen negatieve bijwerkingen.

Mijn warmtebehandeling heet ook wel de Moxa behandeling. Een natuurlijke behandeling die via de natuurlijke drukpunten in uw lichaam allerlei lichamelijke klachten oplost, zoals slapeloosheid, hoofdpijnklachten, vermoeide spieren, algemene vermoeidheid, buik- en maagpijn, constipatie, veelvuldig nachtelijk plassen, nek- en schouderpijn, menstruatieklachten tijdens de menopauze, reumatische artritis, oedeem, nachtelijk transpireren en prostaatklachten.

  • Hou jezelf in gezonde staat
  • Wil je er jonger uitzien dan leeftijdsgenoten, met een stralende huid?
  • Wil je preventieve bescherming tegen allerlei ziektes en bacteriële infecties?

Wilt u weten wat de oorzaak is van sommige klachten, of wilt u mijn mening horen over wellicht toekomstige klachten, ook al voelt u zich best gezond, neem contact op met mij:

E-mail: info@linyan.nl

Telefoon: 06-395 559 10